Skip to main content

Isbitmaskiner og dispensere

Hoshizaki er verdensledende på isbitmaskiner og fokuserer på kvalitet. De har også 2 års garanti på alle produktene sine!

Standard isbitmaskiner

IM-21 CNE er en standard isbitmaskin beregnet for å ha under benk. Den produserer isbiter av størrelsen 28 x 28 x 32 mm og har en produksjonskapasitet på 25 kg i døgnet. Hygiene er satt i stort fokus, derfor er friskt vann brukt i hver syklus. IM-21 CNE er den minste modellen av isbitmaskiner, vi tilbyr alle modeller fra Hoshizaki.

Flakis og nugget is

Hoshizakis flakis- og nugget ismaskiner er enestående, bærekraftige og gir kvalitetsis. Modellen FM-80KE er den minste modellen og har en produksjonskapasitet på 85 kg flakis i døgnet og 75 kg nugget is. Maskinen må bestilles som enten flaksis eller nugget is – maskin, kan ikke kombineres.

Dispensere

Dispenserne fra Hoshizaki har et stort spekter av størrelser i forhold til hva de skal brukes til. Dispenserne har fokus på brukervennlighet og hygiene. DCM-serien som er avbildet kan brukes til både vann, bann og og is og kun is.

Spesialformer

Hoshizaki tilbyr også isbitmaskiner som lager figurer som stjerner, baller hjerter, og sylindere av is. Ta kontakt for mer informasjon.