Skip to main content

Piskemaskiner fra historiske Varimixer

Varimixer, også kjent som «Bjørn», har produsert piskemaskiner av høy kvalitet i Danmark siden 1915. Piskemaskiner fra Varimixer blir brukt daglig i hele verden og er et «must» for de fleste bakere og konditorer. Varimixer tilbyr et bredt utvalg av piskemaskiner i forskjellige størrelser og modeller. Modellene er utviklet gjennom over 100 år, alt for å tilby den beste piskemaskinen.

Det er mange ting som er viktig å tenke på når man skal investere i en piskemaskin. Hva skal man bruke den til? Hvor store mengder skal du lage om gangen? Er det store forskjeller i mengde som lages?

I samarbeid med Varimixer hjelper vi deg med å finne riktige piskemaskiner til ditt bruk. Visste du for eksempel at en 60-liters piskemaskin kan utstyres med 30-liters gryte og verktøy som passer til maskinen? En 100 – liters piskemaskin kan leveres med 60 -liter og 40 – liters gryter og verktøy. Dette gir fleksibilitet! Vi kaller dette B-verktøy, noe som kan være veldig populært ekstrautstyr og tilbys til nesten alle piskemaskiner fra Varimixer.

Kjeleheis, Kjeletralle og mye mer kan tilbys sammen med piskemaskinen for en mer ergonomisk hverdag og færre tunge løft i løpet av arbeidsdagen.
Dette er ekte kvalitet og maskiner som lever i mange år.

Teddy Varimixer

Teddy er en sterk, profesjonell 5-liters piskemaskin som passer for de små daglige oppgavene i bakeriet eller på kjøkkenet. Den lager lite støy og med det smarte danske designet har den fokus på ergonomi, hygiene og er lett å vaske.

Last ned brosjyre

Kodiak Varimixer

Kodiak er enkel å bruke og her slipper man de tunge løftene. Piskemaskinen har vunnet priser for å være den mest hygieniske mikseren på markedet. Kodiak ble designet etter at ingeniører og designere observerte kokker og bakere i over et halvt år, med fokus på arbeidsposisjoner og hygiene. Mikseren leveres i 20- og 30-liter.

Last ned brosjyre

Varimixer AR

AR møter dagens krav til robuste og kraftfulle modeller. Den har modeller fra 30 liter helt opp til 200 liters kjeler. Mikseren har unike ergonomiske og tidsbesparende mekanismer som senker, hever og låser kjelen på plass i en automatisk bevegelse. Her er det flere muligheter til spesialtilpasninger for å møte dine krav. Se vedlagt brosjyre på 100-literen.

Last ned brosjyre