Skip to main content

Pizzaovner fra en leverandør i verdensklasse

Sveba Dahlen har produsert pizzaovner siden 50-tallet og er spesialister på dette. Velkjent i hele verden for kunder som vil ha de beste ovnene. Når Sveba Dahlen bygger en ovn er de opptatt av kvalitet, driftssikkerhet og gode sluttresultater. Derfor har pizzaovnene blant annet 2 temperaturfølere og 2 sett med lys per etasje. Dette gir en mer korrekt temperatur og et jevnere resultat. Ovnene er ekstra godt isolerte så de slipper lite varme ut. Det gjør at man sparer strøm i tillegg til at temperaturen i lokalet ikke blir for varm. I mange pizzaovner kreves det et rotasjonssystem der steinen må varmes opp igjen hvis du akkurat har stekt en pizza på gitt plass. Med en pizzaovn fra Sveba Dahlen er ikke det nødvendig. Takket være gode materialer, gjennomtenkte løsninger og lang erfaring holder ovnen seg varm så lenge du ønsker. Pizzaovnene fra Sveba Dahlen kommer i mange forskjellige størrelser. Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med å finne pizzaovnen for deg.

Turbochef  ble stiftet på starten av 90-tallet og er en pioner innenfor innovasjon og teknologi. Takket være innovasjon har Turbochef utviklet 2 pizzaovner som er helt fantastiske. De steker raskere, de steker jevnt og er ventilasjonsfrie. Pizzaovnene i fra Turbochef steker ikke med statisk varme, men med varmluft i små dyser som går i en enorm hastighet. Dette gjør for eksempel at belteovnen kan steke på 300 grader og lage en napolitansk pizza på under to minutter. Vanligvis kreves det opptil 500 grader med statisk varme, men takket være teknologien i disse pizzaovnene er ikke dette nødvendig. I tillegg er det en katalysator i ovnene som gjør at osen blir tilnærmet borte og ikke krever ventilasjonshetter.

Dette er pizzaovner av høyeste kvalitet!

P-serien

P-serien til Sveba Dahlen tar pizzabaking til et nytt nivå!
Den unike ovnen er svært godt isolert, og har dobbelttemperert glass. Dette gjør den ekstremt energieffektiv og økonomisk å bruke. Varmen fordeles jevnt slik at pizzaen blir stekt riktig uten å måtte flytte på den underveis. Ovnen har en maks temperatur på 350 grader.

Last ned brosjyre

Classic

Classic-modellen er en robust pizzaovn. Ovnen har et gjennomtenkt ergonomisk design og en effektiv varmestyring som går opp til 350 grader.

Last ned brosjyre

P601 High Temp

P601 High Temp steker ekte napolitansk pizza med en temperatur på hele 500 grader! Pizzaovnen leveres med autentisk stein fra Napoli. Keramisk glass i døren. Ingen åpne flammer. Bruker 60 – 120 sekunder per pizza, avhengig av topping. Ovnen har en kapasitet på 6 pizzaer (Ø35).

Last ned brosjyre
turbochef

TurboChef Hhc

Tunnelovnen til Turbochef er en effektiv og ventilasjonsfri ovn! Tunnelovnen kan steke opp mot 60 pizzaer i timen. Steketemperatur er opptil 315 grader og er 40-50% raskere enn andre ovner i klassen. I motsetning til tradisjonelle tunnelovner steker denne med luft både ovenfra og nedenfra. Dette gir et jevnt og raskt resultat. Ovnen kan leveres med 3 moduler over hverandre og beltebredder på 406 mm, 508 mm og 636 mm.

Last ned brosjyre
turbochef

Double Batch

Double Batch fra Turbochef bruker hurtig varmluft for å skape høy og jevn varme rundt om i ovnen. Dette reduserer steketiden og gjør at ovnen bruker mindre energi. Ovnen har 2 ovnsrom som er helt individuelle. Dette gjør at du kan feks steke pizza på det ene dekket og småvarer i det andre.

Last ned brosjyre

TP-serien

Tunnelovnen TP er en fleksibel ovn for en kontinuerlig pizzaproduksjon. Enkelt tilpasser du ovnen for å møte de kravene du har til kapasitet. Maks temperatur går opp til 400 grader, og man kan bygge ovnen med opptil 3 individuelle belter. Steketid kan justeres fra 2 til 15 minutter.

Last ned brosjyre

Take-Away

Cooktech har et leveringssystem som er populært over hele verden. Med det enkle og brukervennlige systemet der man kun legger pizzabagen på ladestasjonen (som avbildet) vil induksjon varme opp bagen slik at man serverer kunden en rykende varm pizza.