Skip to main content

Kjøl, frys og rask

Om du enten skal produsere eller oppbevare mat er det svært viktig at temperaturen er riktig under hele behandlingsprosessen. Her leverer Haglund industri alt innen kjøl og frys. Skal du produsere noe med gjær, anbefaler vi at du har et raskeskap (heveskap) fra Sveba Dahlen som gjør prosessen veldig enkelt.

Kjøledisker / kjølemonter

Haglund Industri har lang erfaring med disker for alt fra ost, kaker, smørbrød osv. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Last ned brosjyre

Kjøleskap og fryseskap

Nye Bris fra Haglund Industri lanserer nå en helt ny serie av kjøleskap med overlegen kjøleteknologi. Skapet er stillegående, fleksibelt, robust og holdbart!
Skapet kan leveres i mange forskjellige størrelser. Om du ønsker å ha rister inne i skapet eller bakeriplater kan dette utstyres etter behov. Skapene blir levert i rustfritt stål som standard.

Last ned brosjyre

Raskeskap

Her har vi standard skap fra 1 til 15traller eller spesial tilpasset for dine behov. Frys-rask har lagring frem til den starter opptining og rasking på slutten av prosessen, slik at alt er ferdig når man kommer på jobb om natten og kan bare starte steking. Sparer nattimer og kan flytte produksjon over på dagtid.

Last ned brosjyre