Piskemaskiner fra historiske Varimixer

Varimixer, også kjent som «Bjørn», har produsert piskemaskiner av høy kvalitet i Danmark siden 1915.
Dette er ekte kvalitet og maskiner som lever i mange år.

Teddy Varimixer

Teddy er en sterk, profesjonell 5-liters piskemaskin som passer for de små daglige oppgavene i bakeriet eller på kjøkkenet. Den lager lite støy og med det smarte danske designet har den fokus på ergonomi, hygiene og er lett å vaske.

Last ned brosjyre

Kodiak Varimixer

Kodiak er enkel å bruke og her slipper man de tunge løftene. Piskemaskinen har vunnet priser for å være den mest hygieniske mikseren på markedet. Kodiak ble designet etter at ingeniører og designere observerte kokker og bakere i over et halvt år, med fokus på arbeidsposisjoner og hygiene. Mikseren leveres i 20- og 30-liter.

Last ned brosjyre

Ergo Varimixer

Ergo leveres i størrelser på 60- 100- og 140-liter. Med denne mikseren er det ikke nødvendig å ta av verktøy når man senker eller tar ut kjelen. Hele maskinen er ergonomisk designet så det skal ikke være nødvendig med noen tunge løft her!

Last ned brosjyre

Varimixer AR

AR møter dagens krav til robuste og kraftfulle modeller. Den har modeller fra 30 liter helt opp til 200 liters kjeler. Mikseren har unike ergonomiske og tidsbesparende mekanismer som senker, hever og låser kjelen på plass i en automatisk bevegelse. Her er det flere muligheter til spesialtilpasninger for å møte dine krav. Se vedlagt brosjyre på 100-literen.

Last ned brosjyre