Skip to main content

Turbochef

Turbochef er et amerikansk selskap som har fokus på ovner som er raske, ventilasjonsfrie og gir jevnt og godt resultat. Turbochef har hurtigovner som er populære i hele verden. Blant annet har Starbucks, Subway, og Dunkin Donuts Turbochef som fast innventar. Det vi definerer som hurtigovner er de som både har mikrobølgehode og varmluft. Da kan man steke halvstekte produkter ferdig på opptil 90 sekunder.

Turbochef har også belteovner som steker for eksempel en pizza opptil 40 % raskere enn andre ovner i klassen på grunn av deres teknologi. Belteovnene er også ventilasjonsfrie, det vil si at du ikke har behov for store og dyre ventilasjonshetter over ovnen. Ovnen blir nå brukt flere steder i Norge allerede, samt brukt av World Champion Mike Arvblom i Sverige.

I Norge har vi agentur på samtlige ovner i fra Turbochef. Vi har også sertifiserte serviceteknikkere som utfører service og vedlikehold på ovnen når det skulle være behov for det. Delelager har vi også for rask service.

Kom gjerne innom vårt showroom for å prøve ovnene.

Velkommen!

turbochef

TurboChef Hhc

Tunnelovnen til Turbochef er en effektiv og ventilasjonsfri ovn! Tunnelovnen kan steke opp mot 60 pizzaer i timen. Steketemperatur er opptil 315 grader og er 40-50% raskere enn andre ovner i klassen. I motsetning til tradisjonelle tunnelovner steker denne med luft både ovenfra og nedenfra. Dette gir et jevnt og raskt resultat. Ovnen kan leveres med 3 moduler over hverandre og beltebredder på 406 mm, 508 mm og 636 mm.

Last ned brosjyre
turbochef

Eco

Eco er den minste, men også den mest energieffektive hurtigovnen fra Turbochef. Den er kun 16 tommer bred eller 409 mm. I ovnen er det et mikroovnsystem i toppen og en motor som blåser varm luft vertikalt.

turbochef

Bullet

Bullet bruker strålevarme, mikroovn på begge sider og varmluft til å steke maten ferdig raskt. Men ikke på bekostning av kvalitet!

i3

i3 maksimerer mulighetene med en stekebredde på 175 mm. Her er det bare fantasien som setter grenser. Storebroren til ovnen heter i5 og har en stekeflate på 610 mm.

turbochef

Double Batch

The Double Batch fra Turbochef bruker hurtig varmluft for å skape høy og jevn varme rundt om i ovnen. Dette reduserer steketiden og gjør at ovnen bruker mindre energi.