Skip to main content

Sveba Dahlen

Sveba Dahlen har produsert hertovner, tralleovner og tunnelovner siden 50-tallet og er spesialister på dette. Velkjent i hele verden for kunder som vil ha de beste ovnene.

Pizzaovner har Sveba Dahlen produsert i over 70 år, med fokus på jevnt og godt resultat. Samt er pizzaovnene svært godt isolert slik at de holder lenge på varmen og dermed bruker mindre energi. Pizzaovnene har en turbofunksjon som gjør at de kommer raskt opp i temperatur og holder den temperaturen du ønsker.

Sveba Dahlen er eid av Middleby Group som eier mange andre kjente merkevarer av høy kvalitet slik som Varimixer (Bjørn), Turbochef (ventilsjonsfrie hurtigovner) og Glimek, en svært annerkjent produsent av brødoppslagsutstyr i mange år. I Norge er vi leverandør av de samtlige produsentene.

Sveba Dahlen har fokus på kvalitetsprodukter til bakerier, storkjøkken, restauranter, pizzeriaer og kantiner. Sveba Dahlen har ovner for alle!

Slik som oss er de opptatt av driftssikkerhet og vi har derfor 3 serviceteknikkere som har hatt utdanning hos Sveba Dahlen slik at vi kan yte god service når det er nødvendig i hele Norge. Vi har også stort reservedelslager for å kunne hjelpe våre kunder raskt hvis det skulle skje noe.

P-serien

P-serien tar pizzabaking til et nytt nivå!
Den unike ovnen er svært godt isolert, og har dobbelttemperert glass. Dette gjør den ekstremt energieffektiv og økonomisk å bruke. Varmen fordeles jevnt slik at pizzaen blir stekt riktig uten å måtte flytte på den underveis. Ovnen har en maks temperatur på 350 grader.

Last ned brosjyre

Classic

Classic-modellen er en robust pizzaovn. Ovnen har et gjennomtenkt ergonomisk design og en effektiv varmestyring som går opp til 350 grader.

Last ned brosjyre

P601 High Temp

P601 High Temp steker ekte napolitansk pizza med en temperatur på hele 500 grader! Pizzaovnen leveres med autentisk stein fra Napoli. Keramisk glass i døren. Ingen åpne flammer. Bruker 60 – 120 sekunder per pizza, avhengig av topping. Ovnen har en kapasitet på 6 pizzaer (Ø35).

Last ned brosjyre

D-serien

D-serien fra Sveba Dahlen er en fantastisk bra hertovn som kan konfigureres mye etter kundens eget ønske. Om du ønsker underliggende raskeskap, høye ovnsrom eller temperatur på opptil 350 grader er dette noe D-serien kan levere.

Last ned brosjyre

TP-serien

Tunnelovnen TP er en fleksibel ovn for en kontinuerlig pizzaproduksjon. Enkelt tilpasser du ovnen for å møte de kravene du har til kapasitet. Maks temperatur går opp til 400 grader, og man kan bygge ovnen med opptil 3 individuelle belter. Steketid kan justeres fra 2 til 15 minutter.

Last ned brosjyre

I-serien

Sveba Dahlen I series er en robust og svært pålitelig ovn, den har høy kapasitet og er bygget for å vare lenge hos kundene.

Last ned brosjyre

V-serien

Sveba Dahlen tralle ovn V serien V 30 til enkelt traller og V 40 eller V 50 til to traller.

Last ned brosjyre